Κυριακή, 6 Μαΐου 2012

O Α.Σ. Παπάγου τιμά τον Αλφόνσο Φορντ

Στις 4 Σεπτεμβρίου του 2004 ο Αλφόνσο Φορντ έφυγε από τη ζωή, όμως στο μυαλό των φίλων του μπάσκετ… σκοράρει ακόμα. Ειδικότερα στην οικογένεια του Α.Σ. Παπάγου το όνομά του προκαλεί ακόμα ανατριχίλα και αυτό αποδεικνύεται από την πρωτοβουλία που πήραν οι «στρατηγοί» να τον τιμήσουν.

Στις 15 Σεπτεμβρίου η ομάδα που έφερε το μεγάλο αθλητή στην Ελλάδα θα διοργανώσει φιλικό, όπου θα αγωνιστούν μία ομάδα παλαιμάχων του Α.Σ. Παπάγου και μία ομάδα συμπαικτών του Φορντ από τον Ολυμπιακό, το Σπόρτινγκ και το Περιστέρι.

Η ανακοίνωση:


«Με αφορμή τα οκτώ χρόνια από τον αδόκητο χαμό του, ο Α.Σ ΠΑΠΑΓΟΥ, η ομάδα η οποία έφερε τον σπουδαίο αυτό αθλητή στην Ελλάδα, διοργανώνει φιλικό αγώνα στη μνήμη του. Στο παιχνίδι θα συμμετάσχει μία ομάδα παλαιμάχων του Α.Σ.Π και μια ομάδα συμπαικτών του «Αλ» από Ολυμπιακό, Σπόρτιγκ και Περιστέρι.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 15/9/2012 στο κλειστό γήπεδο Παπάγου.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να έρθετε στο «Σαλούν» και όλοι μαζί να τιμήσουμε έναν από τους σπουδαιότερους σκόρερ και ανθρώπους που αγωνίστηκε στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Να τιμήσουμε αυτόν που ανάγκασε την Ευρωλίγκα να ονομάσει το βραβείο του πρώτου σκόρερ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης σε «Alphonso Ford Trophy».

Περισσότερες πληροφορίες για όλα συμβούν στις 15/09 θα έχετε στο άμεσο μέλλον.

Ο Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ δε ξεχνά.

Εκ του Δ.Σ του Α.Σ Παπάγου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου