Τετάρτη, 9 Μαΐου 2012

Γ.Σ Χαλανδρίου: ΤΡΑΓΩΔΙΑ…

 Ο μπασκετμπολίστας, Δημήτρης Κορώνης (Νο 5), δεν είναι πια στη ζωή….
Ραντεβού με το θάνατο είχε 26χρονος Καρδιτσιώτης αστυνομικός και μπασκετμπολίστας του Γ.Σ Χαλανδρίου, Δημήτρης Κορώνης, το απόγευμα της Τρίτης στο 17ο χλμ Λαμίας-Δομοκού.
Ο άτυχος αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ , έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και σφηνώθηκε σε βυτιοφόρο που ερχόταν από την αντίθετη πλευρά, βρίσκοντας φρικτό θάνατο.
Ο 26χρονος αστυνομικός Δημήτρης Κορώνης υπηρετούσε στην Αθήνα και ερχόταν στην Καρδίτσα, από όπου καταγόταν για να δει τους δικούς του. Ο θάνατος όμως τον περίμενε στις 3:00 το απόγευμα, στο 17ο χλμ Λαμίας-Δομοκού σε μια επικίνδυνη στροφή στο ύψος της Καμηλόβρυσης. Ο δρόμος λόγω της βροχής ήταν ολισθηρός, αφού είχε προηγηθεί βροχή, με τον Καρδιτσιώτη αστυνομικό να χάνει τον έλεγχο της μηχανής και να σύρεται στην άσφαλτο.
Για κακή του τύχη εκείνη την στιγμή εκείνη έτυχε να κατεβαίνει το βυτιοφόρο και να συμβεί το μοιραίο. Ο οδηγός του βυτιοφόρου προσπάθησε να αποφύγει το κακό, αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος του. Ενώ η μηχανή χτύπησε στην άκρη του βυτίου και έφυγε μακριά, ο 26χρονος αστυνομικός σφηνώθηκε κάτω από το βυτίο βρίσκοντας τραγικό θάνατο
Πηγή: http://thessalianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου