Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2012

Ιωαννίδης: Είναι πολύ σημαντικό αυτό που γίνεται από τον Παπάγου

Στην κίνηση του ΑΣ Παπάγου για την πρωτοβουλία του να διοργανώσει τον αγώνα προς τιμήν του Αλφόνσο Φορντ, στάθηκε με δηλώσεις του ο Υφυπουργός αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης.

Δηλώσεις για την κίνηση αυτή της ομάδα του Παπάγου αλλά και για τον Αλφόνσο Φορντ έκαναν και οι Κώστας Μίσσας και Αργύρης Πεδουλάκης αλλά και παίκτες των δύο ομάδων που αγωνίστηκαν.
Γιάννης Ιωαννίδης: «Χαίρομαι που είμαι εδώ για να τιμήσουμε αυτόν τον άνθρωπο που ο ίδρωτας του τίμησε τα ελληνικά παρκέ. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που γίνεται από τον Παπάγου. Στην Ελλάδα είμαστε λίγο τσιγκούνηδες όσον αφορά αυτό. Πρέπει να το αλλάξουμε».

Κώστας Μίσσας: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε. Είναι σημαντικό για τον οποιοδήποτε να θυμάται την ιστορία του. Για τον Αλφόνσο έχω να πω ότι πέρα από ένας πολύ καλός παίκτης, ήταν ένας άνθρωπος που ήταν πάντα χαρούμενος, δίνοντας μαθήματα».

Αργύρης Πεδουλάκης: «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όσους βρίσκονται εδώ. Να ευχαριστήσω τα παιδιά που είχαν την ιδέα και μπράβο τους που ήρθαμε όλοι εδώ για να τιμήσουμε τον Αλφόνσο. Ήταν ένας εξαιρετικός παίκτης, ένα εκπληκτικό παιδί. Ήταν συνέχεια χαμογελαστός και αποτελεί παράδειγμα».
 
Παναγιώτης Φασούλας: «Μπράβο σε όλους για αυτή την προσπάθεια. Μπράβο σε όλους που ήρθαν εδώ. Τιμούμε τη μνήμη ενός εξαιρετικού ανθρώπου και παίκτη».

Μιχάλης Υφαντής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι είναι εδώ. Είμαστε όλοι εδώ για τον Αλφόνσο και πιστεύω ότι είναι σημαντικό που ο Παπάγου διοργάνωσε αυτή την εκδήλωση».

Κώστας Τσαρτσαρής: «Όλοι δίπλα του γίναμε καλύτεροι. Μάθαμε να παλεύουμε για το πρωτάθλημα και για την κορυφή. Μπράβο σε όλους για την κίνηση αυτή να τιμήσουμε τον Φορντ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου