Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012

Ώρα για φιέστα!


Η αντίστροφη μέτρηση για τη φιέστα μας έχει ήδη ξεκινήσει! Το Σάββατο στις 18:00 το αγαπημένο μας Σαλούν θα βάλει τα γιορτινά του για να τιμήσει και να αποθεώσει την ομάδα μας, που κέρδισε παλικαρίσια την άνοδο στις Εθνικές Κατηγορίες!

Μεγάλη στιγμή της βραδιάς θα είναι η απονομή του Κυπέλλου στον αρχηγό Μιχάλη Υφάντη η οποία θα γίνει μετά το τέλος του αγώνα που διοργανώθηκε και αναμένεται να κλέψει την παράσταση!

Ο σημερινός ΑΣ Παπάγου αντιμετωπίζει έναν… διαφορετικό Παπάγο, αποτελούμενο από πολύ μεγάλους παίκτες που φόρεσαν και τίμησαν τη φανέλα του σε διάφορες ιστορικές περιόδους για τον πολυαγαπημένο μας σύλλογο!

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσω ότι μετά από συντονισμένες ενέργειες των Μιχάλη Υφαντή και Δημήτρη Παγίδα (ανέλαβαν να ειδοποιήσουν και να καλέσουν παλιούς συμπαίκτες τους και μη) τη μεγάλη μας γιορτή θα τιμήσουν:

Δημήτρης Παγίδας (φυσικά), Γιώργος Λιμνιάτης, Γιώργος Διαμαντόπουλος, Στέργιος Κουφός, Θοδωρής Αποσκίτης, Τάσος Κανταρτζής, Νίκος Παπαδέας, Τζώρτζης Δικαιουλάκος ενώ γίνονται προσπάθειες και για άλλους ανθρώπους που έχουν τιμήσει και προσφέρει πολλά στην ομάδα μας. Φυσικά ο Μαϊκ, ο Βαγγέλης Λογοθέτης και ο προπονητής μας Νότης Κονδύλης θα αγωνιστούν και αυτοί με την ομάδα που… φτιάχτηκε μέσα σε λίγες μέρες (όπως τη βλέπω άνετα στέκεται στην τωρινή Α1 έστω και αν τα χρόνια πέρασαν…)!

Οι δυο πρώτοι θα αγωνιστούν και με την τωρινή ομάδα καθώς ήταν από τους βασικούς συντελεστές της φετινής πορείας!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ημίχρονο θα υπάρχει και σύντομη επίδειξη από τις Ακαδημίες μας που φέτος πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματα τους!

Νομίζω ότι θα είναι μια υπέροχη γιορτή, απλή χωρίς τυμπανοκρουσίες, που θα ενώσει το τώρα αλλά και το αύριο με το παρελθόν του συλλόγου μας που είναι πλούσιο και γραμμένο με χρυσά γράμματα στο βιβλίο του ελληνικού μπάσκετ!

Η νέα γενιά, που δεν έζησε αυτά που είδαμε και νοιώσαμε εμείς όταν ήμασταν μικροί, πρέπει να έρθει στο γήπεδο για να καταλάβει ποια είναι αυτή ομάδα και πόσο βαριά είναι η φανέλα της...

Όλοι εκεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου