Κυριακή, 10 Ιουνίου 2012

superbasket H φιέστα ανόδου του Παπάγου

Ο Παπάγου γιόρτασε χθες την άνοδο του στη Γ' Εθνική σε μια φιέστα που είχε άρωμα από το ένδοξο παρελθόν το οποίο θα αποτελέσει οδηγό για το μέλλον.

Στο κλειστό του Παπάγου βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου περισσότεροι από 350 φίλοι της ομάδας και παρακολούθησαν ένα ματς μεταξύ της τωρινής ομάδας με ομάδα που συνέθεταν αστέρια που φόρεσαν στο παρελθόν τη φανέλα των «στρατηγών».  Μεταξύ αυτών οι Κονδύλης, Δικαιουλάκος, Παγίδας, Υφαντής (έπαιξε και με τους δύο), Λιμνιάτης, Αλέξης Κυρίτσης, Γιώργος Διαμαντόπουλος, Νίκος Παπαδέας και Τάσος Κανταρτζής.

Στο ημίχρονο παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου έδωσαν τον δικό τους αγώνα ενώ συμμετείχαν σε διαγωνισμούς με τον κόσμο να το απολαμβάνει και να τους χειροκροτά. Στον Παπάγου, όμως, κοιτάνε και την επόμενη μέρα της ομάδας καθώς ήδη ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν που θα τους βρει στη Γ' Εθνική έχει αρχίσει. Ο Άκης Αρσένης, εκ των βασικών πρωταγωνιστών στην περυσινή επιτυχία της ομάδας, ανανέωσε τη συνεργασία του ενώ τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και άλλα νέα που αφορούν το μέλλον της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου