Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

Κονδύλης: «Το κερασάκι στην τούρτα»


Δικαίωση της προσπάθειας που γίνεται είναι για τον Παπάγου η επιστροφή του στις εθνικές κατηγορίες σύμφωνα με το Νότη Κονδύλη.

Ο πρώην παίκτης και νυν τεχνικός των «στρατηγών», μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ, αναφέρθηκε στην επιστροφή τους στη Γ’ Εθνική, αλλά και την καινούρια αρχή που κάνουν, με στόχο την οικονομική εξυγίανση και την οργάνωση των ακαδημιών τους. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την επιστροφή του Παπάγου στις εθνικές κατηγορίες: «Η χαρά όλων μας είναι τεράστια που η ομάδα βρέθηκε ξανά στις εθνικές κατηγορίες. Φαίνεται να γίνεται καινούρια αρχή σε πολλούς τομείς, με βασικότερο όλων την οικονομική εξυγίανση και την οργάνωση των ακαδημιών. Η άνοδος στις εθνικές κατηγορίες αποτέλεσε το κερασάκι στην τούρτα και ήρθε να δικαιώσει τις προσπάθειες που κάνει ο σύλλογος. Υπάρχει όραμα να φθάσει και πάλι ψηλά, κάνοντας σταθερά βήματα».

Για την πορεία της προετοιμασίας του Παπάγου: «Η πορεία θα μπορούσε να είναι καλύτερη, καθώς είχαμε κάποιους μικροτραυματισμούς που μας κράτησαν πίσω, γιατί δεν είχαμε τη δυνατότητα να δούμε όλη την ομάδα μαζί σε μια σειρά φιλικών αγώνων. Από την άλλη, η προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά είναι μεγάλη. Αυτές οι απουσίες μάς δυναμώνουν και χτίζουμε το χαρακτήρα μας για να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται στο πρωτάθλημα».

Για τους στόχους που θέτει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής: «Η ομάδα αυτή τη στιγμή διακατέχεται από μεγάλη αισιοδοξία για την πορεία της. Αυτό που λέω συνέχεια στην ομάδα είναι ότι θα πρέπει να ευχαριστηθούμε αυτό που κάνουμε, να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι κι από εκεί και πέρα βλέποντας τη δυναμικότητα όλων των ομάδων να μπορέσουμε να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται, βγάζοντας από την ομάδα κάτι περισσότερο από το 100%».

Για τους έμπειρους παίκτες που έχει στις τάξεις του ο Παπάγος (Υφαντής, Λογοθέτης, Παναγιωταράκος): «Είναι πολύ σημαντικό που έχουμε παιδιά με πολλές παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες, τις οποίες προσπαθούν να μεταδώσουν στους νεαρότερους. Η εμπειρία είναι απαραίτητη για να ανταποκριθείς σε μια τόσο δύσκολη και απαιτητική κατηγορία. Είμαστε τυχεροί που έχουμε αυτούς τους παίκτες και που εκτός από την εμπειρία μπορούν να δώσουν πολλές γνώσεις για τη σωστή λειτουργία μιας ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου