Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

Γολέμης: "Η ΕΟΚ δεν είναι παθητικός θεατής"

Ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Αριστείδης Γολέμης, απηύθυνε το δικό του χαιρετισμό ενόψει της έναρξης των εθνικών πρωταθλημάτων, ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους και τόνισε ότι η ΕΟΚ κατανοεί τα προβλήματα των σωματείων και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να τα επιλύσει.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:
"Το δικό του χαιρετισμό με την ευκαιρία της έναρξης των Εθνικών Πρωταθλημάτων απηύθυνε ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Αριστείδης Γολέμης, ευχόμενος καλή επιτυχία, ενεργό συμμετοχή και συνεργασία σε συνθήκες φίλαθλου πνεύματος.

«Με την ευκαιρία της έναρξης των Εθνικών μας πρωταθλημάτων, ευχόμαστε σε όλους όσοι συμμετέχουν με την οποιαδήποτε ιδιότητα στις διοργανώσεις, καλή επιτυχία στους ομαδικούς, αλλά και ατομικούς στόχους τους.

Είμαστε βέβαιοι ότι με την ενεργό συμμετοχή όλων μας και τη συνεχή και εποικοδομητική συνεργασία και επικοινωνία μας, θα συμβάλλουμε στην ομαλή εξέλιξη του πρωταθλήματος, μέσα σε συνθήκες πραγματικά φίλαθλου πνεύματος, χωρίς ανεπιθύμητες και επιζήμιες για όλους βίαιες εντάσεις και αδικαιολόγητες βαθμολογικές σκοπιμότητες.

Η ΕΟΚ έχει αποδείξει την πλήρη κατανόησή της για τα μεγάλα, αλλά και τα μικρότερα προβλήματα, οικονομικού και θεσμικού χαρακτήρα, που αντιμετωπίζουν τα σωματεία. Προβλήματα, τα οποία είναι φυσικό να μεγεθύνονται την περίοδο αυτή της δεινής οικονομικής κρίσης, που πλήττει την ελληνική κοινωνία, αλλά και τον ελληνικό αθλητισμό, αφού αποτελεί αναπόσπαστο αυτής τμήμα.

Έχει επίσης αποδείξει ότι δεν είναι παθητικός θεατής. Αντίθετα, πρωτοστατεί και είναι ενεργός σύμμαχος στην κοινή προσπάθεια ομοσπονδίας, σωματείων για την προώθηση και αποτελεσματική επίλυση των θεμάτων που είναι φυσικό να δημιουργούνται σε ένα ζωντανό οργανισμό, όπως είναι ένας αγωνιστικός θεσμός και κατ’ επέκταση ο αθλητισμός. Παράλληλα, απαιτεί πάντα από την Πολιτεία να τηρεί τη συνταγματική επιταγή για προστασία και οικονομική ενίσχυση του ελληνικού αθλητισμού και το κυριότερο, χωρίς να δίνουν τη δυνατότητα να χαρακτηρισθούν, αλλά και να υποβαθμισθούν οι ενέργειές τους ως αναποτελεσματικές ακρότητες.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι φίλαθλοι, αλλά και ο ευρύτερος κοινωνικός περίγυρος των σωματείων θα δείξουν έντονο, ζωηρό ενδιαφέρον και θα είναι παρόντες στην αγωνιστική, αλλά και στην εν γένει δραστηριότητα των ομάδων, λειτουργική και παραγωγική, απολαμβάνοντας τους αγώνες.
Πρόεδρος Επιτροπής Πρωταθλημάτων

Αριστείδης Γολέμης"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου